Namsan Seoul Tower!

Hej!

Jag har verkligen haft en jätte bra fredag. Började den hyffsat tidigt imorse med plugg i cyberbuilding tillsammans med Isblo och Kelly. Var riktigt produktiv idag och gjorde hela underlaget inför nvc tentan nästa vecka. Vid halv fem gick jag hemåt och böt om innan jag mötte upp Katta vid stationen och åkte mot Myeongdong. 

I Myeongdong gick vi runt lite och tittade och hade trevligt med ett undantag. Blev slagen i ansiktet av en galen asiatisk tant vid ett klädstånd. Frågade om jag fick testa en sorts kappa vilket jag fick varpå hon hänger på mig den osv, men utan spegel tillgänglig så valde jag att avstå för tillfället vilket uppenbarligen inte uppskattades! Hon ryckte bort den, stod och gallskrek på koreanska och slog till mig ett antal gånger med kappan varpå både Katta och jag blir as chockade och undrar vafan som händer?! Borde ha slagit tillbaka på kärringen, idiot! Finns sånna människor här med... hemma hade ju ingen inne på en affär slagit till en direkt menmen gick vidare till ett annat trevligare stånd och köpte en mössa istället. Där va hon så trevlig och visade mig style 1 (korean style) och style 2 och höll på så jag blev genast mindre skärrad och införskaffade en mössa. Det är verkligen svinkallt här nu, just nu är det 2 grader. Från i princip sommarvärme i början av veckan när jag gick med shorts så är det vinterkläder som gäller nu. Fryser konstant och mitt rum är också jätte kallt, men på onsdag kommer syrran med min vinterjacka från Sverige så det blir iallafall skönt! :)

Efter att vi hade gått runt lite satte vi oss och åt på ett trevligt ställe innan vi sedan tog oss till Namsan Seoul Tower. Vi tog hissen upp till cable caren och åkte sedan upp till tornet. Herregud vilken fantastisk utsikt! Utsikt över hela Seoul, vilken fantastisk stad. Så himla häftigt och framförallt mäktigt där uppe. Vi kollade ut över staden, drack en latte, och kollade ut över staden ännu mer innan vi åkte tillbaka ner och hemåt igen. Verkligen en jätte trevlig kväll!


Seoul Tower på håll från Myeongdong


Uppe vid trampen


Katta och jag med Seoul i bakgrunden


Seoul by night!



Kryllar av mysiga lås


Namsan Seoul Tower


Myeongdong


Big city life... Glad!


Mäktigt!


Glad helt enkelt..

RSS 2.0