El Nido, palawan!

Åhså var den första etappen på resan över! Vi har befunnit oss på lilla vackra El Nido på ön Palawan i Filippinerna och det har varit väldigt speciellt men underbart. Vägen dit är svår, och det gjorde det inte enklare med ett inställt flyg vilket gjorde att vi fick spendera 18 timmar på manilas flygplats och sedan ta ett flyg till puerto princesa morgonen efter. Därefter är det en van tur på 6 timmar innan man kommer fram till El Nido. 37 timmar tog resan från Seoul-El Nido och det var förjävligt. Kommer förmodligen aldrig åka dit igen men det var en fantastisk upplevelse. Ett paradis där man samtidigt får se hur människor här i världen faktiskt lever. El Nido är otroligt fattigt och det är svårt att förstå hur de faktiskt bor där. Strömavbrott stup i kvarten och inte mycket till wifi men ändå ett fantastiskt paradis. Under veckan har jag åkt mycket tricycle, en filippinsk tuktuk i princip, solat/badat konstant samt varit ute på två island hopping turer vilket var helt underbart. Favoritstranden las cabanas låg på gångavstånd och första gången vi var där ziplinade vi ner dit. Vi var även på Nacpan beach en dag, en tur på ca 1 timme med tricycle och den stranden va jätte fin men en dag räckte där när vi ändå hade las cabanas i närheten. Vi hade fantastiska vyer från hotellet, bra frukost samt härliga Orlando som fixade och donade med allt samt shussade oss hit och dit. Tyvärr så insjuknade Kelly under resan och fick spendera hälften av veckan på rummet vilket var jätte tråkigt. Under julaftonsmorgonen hade även Isblo blivit magförgiftad så det blev en annorlunda julafton utan dem två men som tur var hade jag även Julia, Malin och Jenny som även de anlände några dagar efter oss. Råkade på dem på las cabanas en dag. :) Blev en fantastisk tour med mycket snorkling med dem under julafton för att sedan äta middag allesammans därefter. 

El Nido har varit helt fantatiskt, så vackert och unikt. Nu är vi påväg mot nya äventyr i Boracay jag och Kelly, även ett av våra flyg dit blev inställt och gav oss en kalldusch i ansiktet under veckan men det lyckades vi lösa med nytt flyg, även om det innebar lite längre resa. Imorgon bitti är vi förhoppningsvis framme i Boracay  så då får vi se vad den ön har att erbjuda. :)



ASComic
2022-11-04 @ 10:06:05

Hi Free Anime Manga Stock Video http://www.google.com.tn/search?q=https://lowest.livelabrary.info/ Italian restaurant canberra Abetterbid truck sales Alan seafood restaurant Campbell elementary lunchDebenhams parka sale Pusheen box Frigates restaurant menu Slower swing speedBaking show sarah Adobe illustrator for fashion Shrimp quinoia recipe Ninfas lunch special. French vegetarian sandwich Marc restaurant nyc Poly box truck Box office novemberNeoga food pantry Apple drink clipart Dalia pancake house Cholesterol smoothie recipeHorseshoe shreveport entertainment Vegan breakfast bucuresti Gasless beans recipe.

AnthonySmext
2023-01-29 @ 03:02:21

view https://livepharmacy.space/chile/tovar-1935/




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0